Blogg

Blogg

Positiv energi !

DagbokPosted by Madde Sun, October 16, 2011 08:05:52

I går hade vi skydds träning hela dagen i solsken smileyHärligt att ta vara på de sista höstdagarna m trevligt folk och duktiga hundar ! Med från "oss" var Cara, Leo, Nova, Garbo, Fejbert och Bita som gick sitt första pass.

Kännde att jag behövde lite positiv energie, ibland är det otroligt energi tömmande att arbeta i tex en rasklubb. smiley Då är hundträning m vänner och engagerade valpköpare bästa medecinen och energi givaren !

I övrigt så ligger vi i med framför allt spårträningen, iom det härliga vädret så är säsongen långt från slut. Två hel dagar nästa vecka är det skyddsträning m Fejbert på helt främmande figge. Vi får se vad han säger om det, nyttig träning i samråd m Tommy för hans fortsatta utveckling .

Idag är det avslutning på valpkursen och alla har varit kanon duktiga. Riktigt kul m en liten grupp och vi har hunnit m att gå igenom mycket. Sedan är det bara att fortsätta att träna på....

I morgon så kommer alla få PM ang MH't den 23 okt. Var tvungen att ändra om lite smiley

Ta vara på hösten och "ljuset" smiley Några bilder på Cara, Nova och Garbo !


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Madde Sat, October 22, 2011 16:00:00

Hej Lilith !

Tack för dina ord och roligt att du tittar in i bloggen ! Man blir nog lite hemma blind helt enkelt och tror kanske inte att det är så många andra som läser !? Men det ska jag absolut bli bättre på för det är självklart att bloggen är till för att delas av alla som är intresserade. Bara roligt om någon kan inspireras eller bara vill läsa för lite uppdatering av vad vi gör !

Bita är min nya hund och är en import från Tyskland " Beathe vom Oman " hennes mamma heter Pele vom Edertal och pappa heter Udan vom Erjolihof :-) En härlig liten tjej som vi hoppas mycket på i framtiden !

Ha det gott

Mvh Madde

Posted by Diamond Sat, October 22, 2011 14:02:25

Hej Madde! Jag tycker det är roligt att läsa om era träningspass och tävlingar med era hundar men de flesta förblir anonyma på grund av att ni använder er av smeknamn på hundarna. Det är ju mycket intressantare att kunna identifiera hund och ägare när man ser dem i verkligheten och kan gratulera dem till exempel. Eller är er blogg skriver bara för er lilla familj som känner alla privat? Man behöver inte skriva ut hela namnet men åtminstone något av de namn hunden är döpt till. Man vet ju att det är Dobvoyage hundar som det handlar om, eftersom det är hundarnas familjenamn, men det är nästan omöjligt och det blir lite ointressant för andra, när man inte vet vilken kull de kommer från - åtminstone för andra uppfödare som är intresserade av kombinationen. Du gör naturligtvis precis som du vill, men du missar mycket PR för hundarna eftersom man inte vet om de kommer från dig eller från annan uppfödarkompis. Ett litet tips bara från en urgammal uppfödare från "forntiden".:-) Ha det så bra och lycka till i fortsättningen! Förresten vem är Bita? Är det Dobv. Bita? Lilith på kennel BryanStam's

Posted by Madde Mon, October 17, 2011 14:54:42

Ja jätte synd , men jag fick rapporter om att Esther gått som tåget :-) Duktig den dära lilla Esther <3 Hoppas att vi ses snart iaf...

Posted by Petra och Esther Mon, October 17, 2011 11:28:57

Synd att ni bara var där på lördagen, för vi var där på söndagen. :-) Fina bilder!